Beauty Sabbatical Journey
Creative leaderschip for Authentic creators

She is on a mission
Pure, feminine and wise.
Her fullest self, all wrapped into one.
With brave wings she flies.
She delights the world
with her Colour and Spice.

Samen ontdekken we welke overtuigingen je mag laten gaan zodat jouw creatieproces weer vrij gaat stromen en er meer ruimte en energie ontstaat voor rust, plezier en een vrij gevoel. We gaan opzoek naar welke kleuren, prints, vormen en stijlen passen bij jou op het gebied van kleding-en leefstijl en personal branding. Dit alles komt op organische wijze samen in een concreet holistisch business/lifestyleplan waarmee je moeiteloos een groei realiseert op persoonlijk en professioneel gebied.

Tijdens deze twee, toegewijde dagen gaan we samen jouw dienst of product uitwerken tot een succesformule, zodat dit helemaal klopt bij wat jij van nature bent.

THE BEAUTY SABBATICAL IS EEN GESCHENK VOOR JEZELF ALS JE:

✔ Voelt dat je rust, ruimte, support en focus nodig hebt om expressie te geven aan een dienst, product of ander idee op een manier die spreekt tot je ziel;

 Iets wilt verwezenlijken waarmee je jezelf overstijgt en waarvan je nog niet wist dat het mogelijk was;

Met behulp van holistische beautyrituelen, intuïtieve teken, schrijfopdrachten en krachtige coaching wilt ontdekken wat er nodig is om in alle rust dingen te creëren waar je diep van binnen écht gelukkig van wordt.

WAT GAAN WE DOEN?

Twee dagen lang dompel je je onder in een creatieproces. Denk hierbij aan een ontwerpfase van een kunstenaar die uiting geeft aan zijn ideeën door zijn hoofd, hart en handen met elkaar te verbinden. Aan de hand van drie thema’s gaan we jouw idee, project of bestaande business tranformeren naar een succesformule. Zodat je jouw unieke “gift’ kunt gaan delen met de wereld op een manier die helemaal aansluit bij wie je werkelijk bent.

We gaan opzoek naar, hoe jij jouw persoonlijke kwaliteiten nog krachtiger kunt inzetten voor jouw business, een speciaal event of b.v. een boeklancering. We bepalen een strategie, waarvan uit  je met integriteit en puurheid succes kunt aantrekken. En hoe je jezelf sterker uit in je branding. Na deze twee dagen heb jij een manifest om jouw boodschap helder, krachtig en met bezieling te communiceren. The Beauty Sabbatical Journey bestaat uit drie stappen. De excate invulling van de dagen stem ik af op jouw verlangens en de thema’s die je op dit moment bezighouden. 

WAT GAAN WE DOEN?

In een toegewijde periode van drie maanden dompel je je onder in een creatieproces. Denk hierbij aan een ontwerpfase van een kunstenaar die uiting geeft aan zijn ideeën door hoofd, hart en handen met elkaar te verbinden. Aan de hand van drie thema’s gaan we materiaal verzamelen en ons verdiepen in jouw art of beauty. Een ontdekkingsreis naar jezelf die je vastlegt in een journal waarmee je jouw visuele identiteit kunt delen met de wereld en waarmee je jouw branding succesvol maakt, vanuit wie je van nature bent.

Je leert hoe je jouw true nature nog krachtiger kunt in-zetten binnen jouw business concept of idee. Je leert hoe je vanuit integriteit en puurheid meer succes kunt aantrekken en hoe je jezelf sterker uit in je branding en positionering. Na het traject heb jij een manifest om jouw boodschap helder, krachtig en met bezieling te communiceren. The Beauty Sabbatical bestaat uit drie thema’s waarin ik afstem op jouw innerlijke en uiterlijke kwaliteiten.

The Art of letting go

 

Holistic beauty ritueel/healing treatment.
Onderzoek naar je onderbewuste overtuigingen.
Blokkades transformeren
Toekomstbeeld uitwerken maken.

See your true colours

Je persoonlijke stijl, kleuren, prints, vorm, contrast en je verlangen.
In kaart brengen van innerlijke en uiterlijke kenmerken.
Persoonlijke Beauty Manifesto.

Showtime

 

Jouw verhaal vorm geven. 
Liefdevolle transformatie. 
Holistisch businessplan voor je ongeziene en allermooiste zelf.
strategie en personal branding.

SCHIETEN DEZE VRAGEN DAGELIJKS DOOR JOUW HOOFD HEEN?

01. Ik heb zoveel ideeën, hoe zet ik dit om naar een sterk business concept?

02. Ik ben onzeker over wat ik heb te bieden, wat is er nodig om dit achter mij te laten?

03. Ik kom niet tot actie en blijf hangen in belemmerende overtuigingen, wat kan ik mezelf hierin geven?

04. Hoe kan ik een persoonlijke stijl en uitstraling vinden die helemaal past bij wie ik nu ben? En hoe ver-taal ik dit naar mijn werk of bedrijf?

05. Hoe kan ik zonder angst dingen creëren, waar ik écht gelukkig van wordt?

Dan is de Beauty Sabbatical iets voor jou!

SCHIETEN DEZE VRAGEN DAGELIJKS
DOOR JOUW HOOFD HEEN?

Ik heb zoveel ideeën, hoe zet ik dit om naar een succesvol business concept?

Ik ben onzeker over wat ik heb te bieden, wat is er nodig om dit achter mij te laten?

Ik kom niet tot actie en blijf hangen in belemmerende overtuigingen, wat kan ik mezelf hierin geven?

Hoe kan ik een persoonlijke stijl en uitstraling vinden die helemaal past bij wie ik nu ben? En hoe vertaal ik dit naar mijn werk of bedrijf?

✔ Hoe kan ik zonder angst dingen creëren, waar ik écht gelukkig van wordt?

Dan is de Beauty Sabbatical iets voor jou!

details

 

  • Kosten: 1.795 excl. BTW
  • Tijd: Twee dagen van 10.00 uur t/m 15.00 uur
  • Inclusief: Beauty Sabbatical Card deck & Journal

SOME KIND WORDS

Zo mooi hoe de afgelopen weken zijn verlopen. Ik heb de prachtigste, meest sprankelende training ooit gekregen van Natascha Koningsveld. Alles komt samen. Wie ik ben, wat ik voel, wat ik doe en hoe ik wil werken. De kunstenaar in mij heeft een podium gekregen. Mijn creatieve en vrije geest nog meer ruimte. Waardering, bewondering en heel veel liefde. Dank je wel lieve Natascha. Love… Monique Rosalie

Monique Rosalie

Holistic Beauty Therapist en kunstenares