Het universum heeft een plan

27/08/2019

Mijn werkwijze kun je gerust eclectisch noemen; de onorthodoxe manier waarop ik nieuwe huidverzorgingsproducten en behandelingen creëer is ruim 25 jaar geleden ontstaan in mijn toenmalige zaak, Studio Advisage in Amsterdam-Zuid.

Ik ontdekte toen dat schoonheid niets te maken heeft met perfectie en ik ben mij gaan specialiseren in natuurgeneeskunde, natuurlijke producten en methodes om op een veilige manier zorg te dragen voor langdurige schoonheid.

De unieke combinatie van natuurgeneeswijzen en schoonheid helpt om verbanden te zien en geeft heling op alle niveaus. Een prachtige uitspraak van wetenschapper, filosoof en kunstenaar Rudolf Steiner illustreert dat treffend:

Het universum heeft een plan voor je en dat plan staat in alle vier dimensies van je wezen geschreven. Dat plan ontvouwt zich op een eigen voor ieder mens unieke wijze, zodat je tot een vervuld leven kunt komen en waarachtig mooi kunt worden.

Ik was geraakt door deze woorden. Tijdens mijn behandelingen werk ik behalve op het fysieke lichaam ook op het mentale, causale en etherische lichaam. Terwijl ik erg down to earth ben ervaar ik dagelijks dat door behandelingen te geven op deze vier lagen zwaktes verminderen en er meer energie ontstaat. De toepassingen worden gedaan met een effectieve combinatie van beproefde middelen zoals vitaminen, mineralen, kruiden, spagyriek en homeopathie, klank-, kleur-, Cryo- en vele andere energieremedies en behandelingen.

Je kunt ook thuis een oefening doen om meer balans te creëren op de 4 energielagen:

  • Ga lekker zitten en sluit je ogen. Haal een paar keer diep adem. Houd dan je handen geopend voor of naast je (ontvangend, dus als een soort kommetje).
  • Stel je voor dat er in beide handen een bol van zuiver wit licht verschijnt. Deze bollen stralen energie uit die door je aura begint te stromen. Hun energie verspreid zich over je gehele aura.
  • Als ze klaar zijn met het afgeven van hun energie, smelten de twee lichtbollen samen met jouw aura. Je voelt dat je aura hier veel sterker van wordt.
  • Als je er klaar voor bent, open je weer rustig je ogen.

Doe dit één week zeven dagen lang… geniet ervan!

With Love & Grace,

Natascha