Een wonderlijke lotion voor een frisse huid

27/08/2019

Een wonderlijke lotion voor een gladde, frisse huid

De Beauty Mantra Lotion is verrijkt met helende plantenextracten. Het hoge magnesiumgehalte en de krachtige werking van wierook ontspant de gezichtsspieren en brengt huid en geest tot rust.

De Beauty Mantra Lotion is met zijn regulerende en harmoniserende eigenschappen geschikt voor zowel ‘s ochtends als ‘s avonds. Het is super fijn om deze lotion tijdens de warme zomermaanden standaard in je tas te hebben. Spray het als extra verfrissing en hydratatie een paar keer per dag op je gezicht en je zult merken dat je een directe boost ervaart.  Begin met het goed schudden van de Beauty Mantra Lotion en masseer stevig in voor extra mooi resultaat. Zelf gebruik ik de lotion als fixatie voor over mijn make-up. Ik gebruik bijna nooit foundation maar meng wat concealer door mijn dagverzorging. Daarna spray ik de lotion op en hierdoor ontstaat er een mooie, lichte en natuurlijke look. Halverwege de dag spray ik de lotion opnieuw en masseer deze stevig in. Spanningen in mijn gezicht en een vermoeide uitstraling worden gelijk minder en de zachte geur van wierook maken me altijd weer opgewekt.

en korte massage voor On the Road…

1. Masseer je hals en kin met opwaartse bewegingen.
2. Masseer je wangen opwaarts en van binnen naar buiten.
3. Masseer je voorhoofd opwaarts richting je haarlijn en met grote cirkels.
4. Draai kleine opwaartse cirkels rondom je ogen en werk van binnen naar buiten, naar je slapen toe.
5. Masseer pittig maar liefdevol.

With Love & Grace,

Natascha