The Beauty Sabbatical

previous arrow
next arrow
Slider

Met de Beauty Sabbatical creeer je een diepe verbinding met jezelf en je creativiteit

Iedere vrouw beschikt over een natuurlijke krachtbron die meer tot uiting komt als zij deze zelf gaat herkennen

Door een overvloed aan prikkels, informatie, de razendsnelle ontwikkelingen van onze huidige tijdsgeest of vastgeroeste patronen in onszelf, kan er disconnectie ontstaan. Onbewust sluiten we onszelf af en dat is soms maar goed ook, anders zouden we waarschijnlijk knettergek worden. Maar als we dit te lang doen, raken we ook afgesloten van onze eigen innerlijke kracht en komen we steeds verder van onszelf af te staan. Je krijgt kleine klachten, je energie stagneert of je wordt steeds strenger tegen jezelf. Door holistische, helende rituelen, creatieve expressie en inzicht gevende gesprekken ontdek je hoe jezelf de ruimte kunt geven om te vernieuwen en een vrijer en mooier leven te leiden.

We hebben namelijk allemaal innerlijke en uiterlijke kwaliteiten die we onbevreesd laten zien. Dit zijn persoonlijke kenmerken die zowel voor onszelf als voor de buitenwereld bekend zijn. Maar we hebben ook talenten, gedachtes en ideeën die we minder gemakkelijk zichtbaar maken en bewust of onbewust voor onszelf houden. Soms door angst, maar vaker omdat we niet weten hoe we ermee in contact komen. 

Door intuïtieve, kunstzinnige werkvormen en holistische beauty rituelen onderdeel te maken van je dagelijks leven, ga je uit je hoofd en maak je connecties met je hart en een onontdekt potentieel. Je zelfbeeld vergroot hierdoor en er dient zich een bron van kracht, vrijheid en inspiratie aan. Hierdoor ervaar je meer vreugde, energie en focus in het manifesteren van je ware gift, jouw true nature. Zowel in je werkende leven als privé.

THE BEAUTY SABBATICAL: LOSLATEN, MANIFESTEREN EN HET LEVEN VIEREN

Zou jij je het liefst even helemaal terug willen trekken om bij je kern te komen: waar ben ik goed in? Waar word ik oprecht blij van? En hoe manifesteer ik mijn creatie op een manier die echt bij mij past? Even helemaal niets, alleen jij – omringt met inspiratie, schoonheid en rust. Alles waar jouw vuurtje weer van gaat branden. Daar ga ik je bij helpen.

THE BEAUTY SABBATICAL IS EEN GESCHENK VOOR JEZELF ALS JE:

Authentiek wil ondernemen;

Jouw potentieel wil gaan inzien, inzetten en omzetten naar krachtige creaties;

Expressie wil geven aan wie je van nature bent;

Meer impact wil maken in de wereld met jouw soul purpose;

Jouw spontaniteit, innerlijke schoonheid, creativiteit en innerlijke leider wil volgen;

Overvloed, inspiratie en vreugde meer wil toelaten in jouw leven. 

HOE ZIET JOUW BEAUTY SABBATICAL ERUIT?

Beauty Sabbatical Consult

Tell me more

Beauty Sabbatical Day

Tell me more

Beauty Sabbatical Journey

Tell me more