Beauty Sabbatical Day

Soms is het nodig om even afstand te nemen van de dingen die je als jouw waarheid bent gaan zien. Om opnieuw te ontdekken wat niet meer bij je past en wat juist wel. Dit zijn dingen als: je kledingstijl, je werk of de business die je aanbiedt. We gaan in kaart brengen hoe jij je innerlijke en uiterlijke kwaliteiten het beste kunt gaan uitdragen.

Tijdens deze dag creëren we krachtige tools waarmee jij kristalhelder expressie kunt gaan geven aan je persoonlijke stijl of je business creatie. Voorafgaand aan deze dag bepalen we samen de intentie voor jouw persoonlijke Beauty Sabbatical dag.

De inhoud van deze dag is een richtlijn. Ik werk intuïtief en kijk wat jij nodig hebt. Deze sessie duurt vijf uur en vindt plaats in mijn studio in Landsmeer.

Wat gaan we doen?

 We starten de dag met een Holistic Beauty Therapy Treatment, dit geeft ons inzicht in onderbewuste patronen en zorgt voor nieuwe energie.
 We bepalen welke overtuigingen je mag laten gaan, zodat jouw creatieproces weer gaat stromen.
 We ontdekken hoe jij jezelf ziet en wat je niet (meer) ziet.
✔ We gaan zoeken naar welke kleuren, prints, vormen en stijlen bij jou passen (kleding- en leefstijl en personal branding).
✔ We brengen jouw innerlijke en uiterlijke kernwaarden in kaart en leggen deze vast in een Beauty Sabbatical Manifesto.
✔ We creëren een natuurlijke make-up look, waarbij je er mooi en natuurlijk uitziet.
✔ Je ontvangt jouw Beauty Sabbatical Manifesto inclusief een persoonlijke tekening van mij, om je te herinneren aan je mooiste kwaliteiten.

WAAROM JE JEZELF DEZE DAG WILT GUNNEN

Omdat je er naar verlangt een nieuwe start te maken. Je iets wilt creëren waarmee je groei realiseert op persoonlijk en professioneel gebied.

details

 

  • Kosten: 995,- excl. BTW, inclusief lunch
  • Tijd: van 10.00 uur t/m 15.00 uur
  • Incl. Beauty Sabbatical Card deck & Journal

SOME KIND WORDS

Dank voor de heerlijke verzorgde, vrolijke en inzicht-gevende dag, het was een geweldig cadeau! Fantastisch om op jouw mooie plek aan de slag te kunnen gaan met het finetunen van mijn innerlijke waarden en te ontdekken hoe ik dat op een kloppende en heldere manier vorm kan geven. Ik kijk ernaar uit om alles wat ik heb geleerd toe te gaan passen!

Annet Schraag

Kundalini Yoga lerares